Dampe dumplings hjemme

Alle våre dumplings kan dampes, og det er enkelt å få et veldig godt resultat.

  • Kok opp vann i en liten gryte, og la det fosskoke

  • Ta av den ytterste papphylsen på takeawayboksen

  • Sett boksen oppå gryta

  • La dumplingene dampe i ca 8-10 minutter

  • Gjerne kjenn litt på deigen underveis

  • Lokket på toppen skal være lukket under damping.

  • Dumplingene er klare når deigen er som al dente pasta

  • Spis mens det er ferskt!

Slik ser ferdigdampede dumplings ut:

Pannesteke dumplings hjemme

Ved pannesteking får dumplingene en skorpe på den siden, mens resten av deigen dampes. Bittelitt mer arbeid enn damping, men veldig godt. Alle våre dumplings er også egnet til pannesteking, foruten Shaoxing Kylling og Xiaolongbao.

  • Varm olje i en panne

  • Legg dumplings i panna, og bruk den første dumplingen du legger i til å smøre oljen rundt i panna

  • Løft en dumpling litt opp underveis, og se hvordan skorpa under utvikler seg

  • Når dumplingen begynner å få en gylden skorpe så tar du litt vann i panna

  • Sett lokk på panna, og la dumplingene dampe frem til deigen kjennes ut som al dente pasta