Dampe dumplings hjemme
Alle våre dumplings kan dampes, og det er enkelt å få et veldig godt resultat.
Kok opp vann i en liten gryte, og la det fosskoke
Ta av den ytterste papphylsen på takeawayboksen
Sett boksen oppå gryta
La dumplingene dampe i ca 8-10 minutter
Gjerne kjenn litt på deigen underveis
Lokket på toppen skal være lukket under damping.
Dumplingene er klare når deigen er som al dente pasta
Spis mens det er ferskt!
Slik ser ferdigdampede dumplings ut:
Pannesteke dumplings hjemme
Ved pannesteking får dumplingene en skorpe på den siden, mens resten av deigen dampes. Bittelitt mer arbeid enn damping, men veldig godt. Alle våre dumplings er også egnet til pannesteking, foruten Shaoxing Kylling og Xiaolongbao.
Varm olje i en panne
Legg dumplings i panna, og bruk den første dumplingen du legger i til å smøre oljen rundt i panna
Løft en dumpling litt opp underveis, og se hvordan skorpa under utvikler seg
Når dumplingen begynner å få en gylden skorpe så tar du litt vann i panna
Sett lokk på panna, og la dumplingene dampe frem til deigen kjennes ut som al dente pasta